Všetci sme deti Matky Zeme. Matka Zem je Pozemský ON a my všetci ľudia, terajší pozemšťania a aj bývalí pozemšťania, ktorí sú (dočasne) mimo Zeme na astrálnej úrovni, takzvaní “bohovia”; astrálni pozemskí duchovia, ktorí tu boli zrodení, alebo tu mali niečo dočinenia, všetci sme Pozemskí ON. Všetci malí Pozemskí ON sa neustále motajú okolo Veľkého Pozemského ON, ako keď sa deti motajú okolo svojej matky, alebo ako keď mole lietajú okolo svietiacej lampy. Matka Zem nás zrodila, naše fyzické telá sú zložené z pozemských materiálov – vody, minerálov, organických látok a iných. To je naša fyzická pozemská úroveň, trojrozmerná hustá hmota. Naše astrálne telá sa prelínajú s astrálnym telom Matky Zeme, preto sa od nej nemôžeme naveky vzdialiť, Matka Zem si každého pritiahne, keď na to príde čas. Podobne, ako keď aj ten najväčší gauner, keď nastane jeho hodina, v úzkosti prichádzajúcej smrti vyriekne posledné slovo a tým je “mama”. 

Na vyššej astrálnej úrovni je to už mierne rozohmlené, pretože jemnohmotné aspekty astrálnych duší sa rozprestierajú aj inde, ako pri fyzickom tele. Vedomie a vyššie aspekty duší sú rozmiestnené podľa ich povahy na území planét, vo hviezdach a archetypálnych nebeských znameniach. Duch je na inom ON Mieste, pretože prebýva vo vysokom hornom svete, kde niet hmoty a kde sa dualita ešte len začína.

Všetci, ktorí sme boli zo Zeme zrodení, aj keď sme sa od nej oddelili, budeme Matkou Zemou pritiahnutí, všetky zložky astrálnej duše sa spoja, budú sa vzájomne vyrovnávať a potom budú spolu na fyzickej úrovni pochované. Stvorenie sa vracia ku svojmu Zdroju a to platí nielen na vysokej úrovni, kde všetko smeruje k nejakému aspektu Jednoty, ale aj na fyzickej úrovni, na ktorej je naším zdrojom Matka Zem. Astrálna duša potom bude pokračovať vo svojej existencii tam, kde jej to podľa obsahu jej doterajších životov prináleží.

“Ja si myslím, že som tiež dieťa Matky Zeme a ako taký k nej mám byť tiež prinavrátený.” — Enlil

Anunnacký krutý boh Enlil by to chcel využiť tak, že by chcel byť tiež omilostený za svoje (vojnové) zločiny. Veď to aj tak bude, nemusí mať žiadne obavy. Matka Zem je nielen fyzická, ale aj astrálna. Obsahuje aj Podsvetie, priepasť Tartaros, aj žeravé zemské jadro, ktoré ich prijme do svojej náruče, keď na to príde čas. Enlil bude tiež omilostený, podobne ako ostatní zločinci, Svojvoľníci a Hriešnici. Omilostenie je prejavom ON Milosti; ktorá zahŕňa aspekt milostnej ON Milosti a k nej protikladný aspekt márnostnej ON Milosti, ku ktorej vedie mlieková ON Milosť a potom aj naprosto morózna ON Milosť. Takže každému sa dostane taký aspekt ON Milosti a teda aj omilostenia, aký mu vzhľadom na Spravodlivosť ON prináleží.

Duša je ako váza naplnená vodou ON Milosti. Neobozretným zaobchádzaním človeka sa rozbije a po ceste životmi zanecháva črepiny a vyliatu vodu ON Milosti, ktorá sa vyparí a niekde sa stratí. Našimi cestami sprevádzanými skutkami a interakciami s inými bytosťami, s inými Pozemskými ON, zanechávame energetické fragmenty, črepiny svojich duší na miestach, na ktorých sa vyskytneme a niečo tam riešime.

Sú to všetko miesta Pozemského ON, fyzické zákutia, alebo ľudia, s ktorými sme sa stretli. Intenzitou zážitkov, ktoré naše pôsobenie na týchto miestach vyvolalo, podľa emočných strát oprorokovanej ON Milosti, energií fragmentov, ktoré sme tam zanechali, sa naše (astrálne) duše k týmto miestam vracajú, pripájajú sa, keď na to nastane príležitosť, keď sa na týchto miestach vyskytneme. Aj iný človek je Pozemský ON a tak, keď sa opätovne pripájame k dušiam, ktoré sme niekedy stretli a u ktorých sme zanechali svoje energie, podľa univerzálnych zákonov ON sme nútení sa s nimi vyrovnať.

Sú to buď pevné pozemské miesta, alebo sú to pohyblivé zákutia iných duší, obdarených slobodnou vôľou, alebo sú to iné pozemské bytosti. Všetko sú to Pozemskí ON, súčasti Matky Zeme. Nemusí to však byť žiadna momová romantika, ako u koho.

Na miestach, kde malo naše pôsobenie mimoriadne temný charakter, naše pôsobenie zanechalo veľa temných energií pôvodnej ON Milosti, zakalenej čiernym zámerom Ega. Symbolicky sme si ich pritiahli zo žeravého zemského jadra, zdroja pozemských energií, vyformovali ich svojim slovom a skutkom, svojim zámerom ich pretavili do tmavého tvorenia, alebo ničenia. Zemské jadro je ako atómové jadro; keď z neho štiepením vytiahneme energiu, tá môže byť použitá na výrobu elektrickej energie, ktorá hreje, poháňa výrobné stroje, alebo na ničenie stvorenia nukleárnymi zbraňami.

Čarodejníci čiernou mágiou zneužívali energie zo Zdroja predstavovaného do červena rozpáleným zemským jadrom a využívali “služby” pekelných oriónských stríg Diabla. Najhorší zločinci sú vždy nejakým spôsobom prepojení s kliatbami a mágiou, lebo ich zločiny sa udejú, keď vykonajú to, čo im “poradia” strigy Diabla, anunnacké tieňové duše, mentálni hadi naprojektovaní do ich vedomia. 

Bytosti zanechávajú na prírodných miestach, aj v iných dušiach svoje črepiny, energetické zhluky, ktoré si ich tam pritiahnu, keď na to príde čas. Ľudia ich sami podvedome vyhľadávajú, intuitívne sa zachovajú tak, že sa k nim nechajú priviesť a ani nevedia, ako sa to udeje. Tam dole hlboko v podzemí je na astrálnej úrovni Pekelné ON Miesto pre nenapraviteľné duše, ale aj pre duše, ktoré tam len nazrú a stačí im malá ukážka.

Črepiny si tam pritiahnu svoje pôvodné duše, aby sa spojili do celku, aby sa vyrovnali so (svojim) ON. Fragmenty duší sú aj na zemskom povrchu, v dušiach, s ktorými mali dočinenia, na miestach, kde sa niečo veľké a temné odohralo. Najsilnejšie energetické miesta na Zemi sú tam, kde sú zlomy v zemskej kôry, vrty, štôlne, ale aj jaskyne, vyhasnuté vulkány, kanály vedúce k magmatickej hmote zemského jadra, prírodné, aj umelo vytvorené chodby do podzemia.

Z podsvetia Zeme sa energie fragmentov dostávajú nahor, na povrch. Mnohé energie črepín sú tesne pod povrchom a mnohé sú priamo na zemskom povrchu. Z týchto dôvodov sa posvätné, okultné a obetné miesta, kostoly, chrámy, aj hrady často nachádzajú práve na takýchto miestach, kde presakovala energia zvnútra Zeme a ovplyvňovala vedomie vládcov, kňazov, či čarodejníkov. Vyhľadávali tieto miesta a chceli k nim byť často nablízko.

Legendy, povesti, ba aj staré rozprávky sú mytologickými príbehmi, ktoré v sebe skrývajú zakódované posolstvá ľudstvu. Sú to snové podobenstvá, ktorými ON odovzdával svoje ON Mienky symbolickými správami ľuďom s otvorenou mysľou. Dobre známa je napríklad slovenská povesť o Sitnianskych Rytieroch:

“Na smrteľnej posteli knieža Stojmír daroval celý majetok, tak ako bolo tradíciou, staršiemu synovi Tyrovi. Mladší Želibor však pociťoval zášť a na malom Sitne si dal postaviť vlastný hrad. Situácia medzi bratmi sa vyostrila počas poľovačky, keď si obaja robili nároky na uloveného jeleňa. Strhla sa bitka a prísľub otcovi o panovaní v jednote a mieri upadol do zabudnutia. Pohanský kňaz Nákon sa snažil o ich zmierenie, no keď si napriek tomu nedali poradiť, zaklial oboch bratov do sitnianskych skál. 

Mocným hlasom zvolal, aby sa tieto skaly neotvorili skôr, ako národ bude volať o pomoc. Až vtedy bratia dokážu odčiniť svoj hriech. Kliatbu sprevádzala silná búrka a blesk, ktorý otvoril skalu a tá rytierov poňala do svojich útrob. Dodnes mnohí veria, že bratia čakajú, kedy budú Slovákmi povolaní. Každých sedem rokov sa vraj brány Sitna otvárajú a ozýva sa: “Už?“ Bez odpovede sa zem opäť zatvorí a oni zostávajú uväznení ďalších a ďalších sedem rokov. Traduje sa, že keď bude Slovákom najhoršie, sitnianski rytieri im prídu na pomoc.”

Povesť o Sitnianskych Rytieroch je podobenstvom o tom, ako boli energetické fragmenty duší účastníkov bratovražedných vojen zakliatím ukotvené sitnianskych skál, do Pozemského ON. Vyčkávajú tam na správny čas, aby vyšli na povrch a prejavili sa. Bratovražedný boj synov Stojmíra je ťažkým previnením. Nie je to žiadna maličkosť vraždiť jeden druhého kvôli majetkom, kvôli moci; manipulovať a huckať iných, aby za nich zabíjali, či sami zomierali, kvôli túžbe po hmote a pocite moci nad ostatnými.

Deje sa to neustále, deje sa to aj dnes v Palestíne, Izraeli, na Ukrajine, aj inde. Sitniansky príbeh je len jeden prípad z nespočetného počtu ostatných vojen, zabíjaní a iných zločinov, ktoré sa na Zemi diali po mnohé tisícročia. Počet obetí vojen, vrážd, zločinov, či úchylných skutkov pod taktovkou Satana je za históriu ľudstva odhadovaný na niekoľko miliárd. Toľko črepín duší je ukotvených v Matke Zemi a to medzi ne ešte nie sú zarátané obrovské množstvá črepín za ostatné zlé skutky.

Tieto fragmenty čakajú na to, keď príde Okamih Záblesku, keď sa brány Matky Zeme otvoria a démoni Podsvetia si prídu pre svoje vlastné duše. Duše si ich pritiahnu, pretože keď si normálnym spôsobom vo svojich pozemských životoch nechceli nič poriadne uvedomiť, spoznať sami seba a najmä svoju temnú stránku, nechceli sa napraviť, tak budú naprávaní v Pekle. Presnejšie, kosti im budú naprávané, pretože v Pekle sa deje najmä Vyrovnanie a Poznanie len trochu.

Nie je žiadnou náhodou, že práve v oblasti Blízkeho Východu sa posledné desaťročia neustále vyskytujú konflikty, v ktorých je zapojený židovský, západný a arabský svet. Na Blízkom Východe sídlili staroveké civilizácie Anunnaki v Mezopotámii, krstným otcom mafiánskeho židovstva ako vyvoleného národa bol mizerný anunnacký “boh” Enki a s ním v tom boli spolčení ostatní bohovia. Na Blízkom Východe neďaleko od Bagdadu stálo staroveké anunnacké sídlo Nippur, bolo to ich hlavné mesto.

Bohovia Anunnaki sú masoví vrahovia, tak ako aj ich pozemské proťajšky. Práve na Blízkom Východe sa diali nukleárne vojny medzi bohmi, Anunnaki atómovými zbraňami ničili mestá a celé miestne civilizácie obývané nepohodlnými ľuďmi, s veľkým množstvom “nevinných” obetí, ktoré satanskí bohovia uznali za vinných, odsúdili na smrť a rozsudok aj vykonali svojimi, alebo cudzími rukami. Na Blízkom Východe je zakotvených veľké množstvo fragmentov duší páchateľov, aj ich obetí a to je jedným z dôvodov, prečo sú tam americkí a židovskí hegemóni neustále priťahovaní, aby tam znovu bojovali, zabíjali a lúpili energiu, symbolizovanú aj hustou podobou tekutého čierneho zlata ropy. To je tiež príhodná symbolika zlata, ktoré sčernelo. Fragmenty duší tam priťahujú tých, ktorí sú v područí Plazov, vracajú sa na miesto činu, aby si svoje zločiny zopakovali. Zatiaľ sú stále na hornej strane mince, keď sa však karta obráti, tak sa im minca prevráti a budú naplno vystavení svojim Tieňom, svojim pekelným démonom a na svojej vlastnej koži si svoje skutky budú zakúšať.

Povesti o Sitnianskych Rytieroch je možné porozumieť tak, že keď bude na Zemi hroziť to najhoršie, tak sa otvoria brány do vnútra Zeme a vyjde odtiaľ to, čo tam je skryté. Sebazničenie celej civilizácie na Zemi sa už v minulosti udialo, v poslednej dobe táto hrozba nad ľudstvom visí neustále, teraz je však situácia odlišná, pretože sa blíži koniec Cyklu. Koniec Cyklu je tu aj na to, aby sa to vyčistilo.

Tyrani budú vystavení svojim skutkom na vlastnej koži, budú vystavení svojim Tieňom, ich temné fragmenty sa im budú vracať v podobe toho, čo voľakedy spôsobili iným. Je to odvrátená strana mince, ktorú si niekedy kúpili. Nie je možné kúpiť si len jednu stranu mince, minca má vždy dve strany.

Čierni pekelní Rytieri, démoni – poslovia fragmentov duší sa ku svojim dušiam vrátia, keďže duše ich vedome aktívne nevyhľadávali a nechceli sa pozrieť do zrkadla na svoju pravú tvár, na svoj Tieň, na príšeru stojacu za nimi. Fragment sa snaží pritiahnuť si svoju “materskú” dušu, ani tak nie svojou vôľou, ale vôľou Ducha. Ostatní ľudia budú tiež vystavení svojim temnotám, v miere, ktorá im podľa ON Spravodlivosti prináleží. Budú sa môcť pozerať na tých, ktorých voľakedy velebili, volili, vzývali, milovali, alebo uznávali, aby im videli pod kožu a spoznali v nich aj svoje vlastné Tiene.

Démoni z pekla sú aj Anunnaki a ich mentálni hadi. Títo falošní bohovia túžili po tom, aby mohli ľudstvo naprávať, aby sa mohli v mene boha ľudstvu mstiť za jeho bezbožné správanie a tak sa im toho dostane v plnej miere. Skutočným motívom bohov ku ich konaniu bola najmä závisť, hryzavá tyranská závisť; zbavovali sa jej tak, že ničili predmet závisti a tým boli ľudia a pozemské pôžitky, ktoré im závideli.

Falošní bohovia “Anunnaki” prisahali Diablovi, že budú naprávať ľudstvo tak, aby bolo úspešne napravené a teraz budú musieť svoj sľub splniť. Doteraz však bohovia tyranizovali normálne ľudské duše oplývajúce božskou energiou preto, aby energiu z nich ukrutnosťami a tyraniou vydolovali a aby ich zotročili, ale nie preto, aby ich napravili. Ľudstvo spútali kliatbami a tmavými programami mentálnych hadov, myšlienkových entít naprojektovaných do ľudskej mysle.

Náprava normálnych ľudí bola len zámienka na to, aby im svojou tvorivosťou a prácou slúžili, aby z nich mohli čerpať životnú energiu. Avšak teraz, keď sa otvoria Brány Pamäte Zeme, budú musieť naprávať ľudských vládcov a tyranov, tých, ktorí to najviac potrebujú a to sú tí najväčší pozemskí zločinci, zákerní vládcovia, vojnoví štváči, temní čarodejníci, elity ľudstva a hlásatelia slova Diabla v rôznych podobách.

Anunnaki sú astrálni “bohovia”, ich astrálne tieňové duše sú v podzemí. Ich vedomie je umiestnené na vesmírnom telese, je jeho alegorickou súčasťou; sú spodobnené ľadovými kometárnymi jadrami z Oortovho Oblaku na okraji Slnečnej sústavy. Anunnaki sa vracajú na miesto činu, aby sa spojili so svojimi Tieňmi, so svojimi fragmentami v podsvetí, v ktorých prebýva majoritná časť ich vedomia.

Čierni Rytieri ostrohami na svojich jazdeckých čižmách poriadne popchnú “bohov”, aby sa pohli z miesta a išli naprávať svojich pozemských spojencov, ľudí, ktorí tu po miléniá tyranizovali ľudstvo, stále sú to tí istí. Budú svoje kone rýpať ostrohami do slabín až do krvi, to budú tí Čierni Rytieri z vyššej nízkej astrálnej úrovne tmavej oprorokovanej moróznej ON Milosti, sú to jazdci na koňoch a tí budú jazdiť na svojich vlastných Tieňoch podsvetných bohov, ktorí sa po mnohé miléniá vozili na chrbtoch iných.

Teraz sa im bude manifestovať odvrátená strana mince. Falošní bohovia budú môcť oprorokovávať ON Milosť v tom pravom zmysle, nie tak, ako to prekrútene oprorokovávali v záujme Satana. Budú musieť, či sa im to páči, alebo nie. Nad týmto procesom a aj nad Čiernymi Rytiermi bude vládnuť Archanjel Uriel. Uriel je známy ako anjel pokánia, stojaci pri bráne Eden s ohnivým mečom, bdiaci nad svetom a podsvetím. Je to anjel božskej prítomnosti, je to predseda pekelnej priepasti Tartaros, je to aj archanjel spásy. 

Archanjel Uriel je aj duchom miesta Vysokých Tatier, prinajmenšom jeho časti, nachádzajúcej sa v doline Kościelisko na poľskej strane Tatier. Je tu viacero jaskýň a sú to jednosmerné jaskyne; je to symbolikou toho, keď sa niekto počas šnúry svojich životov príliš zamestná temnotou, už preňho nie inej cesty, ako sa zamotávať viac a hlbšie do spleti slepých uličiek nevedúcich nikam inam, ako ku Zatrateniu. Jednou z jaskýň je aj Jaskyňa Mylna, ktorá je podobne ako Sitno, tiež sídlom Čiernych Rytierov. Je to bludisko, keď sa niekto do tej jaskyne vydá, tak sa odtiaľ už nemusí vrátiť. 

Meno Uriel je preložené ako “miesto príbytku svetla“. Doteraz to bolo prekrútené a to sa má ustanoviť na poriadok. Opak ON sa má zaoberať Opakom ON a nie naopak, ako to bolo doteraz; keď sa Opak ON zaoberal ON, Satan sa napratával do ON, Satan chcel vychovávať ON a chcel ťažiť z ON. ON to celé oprorokuje.

Rytieri, podobne ako japonskí samuraji, sú služobníci a vazali svojho pána. Prisahali mu vernosť, dali sa do jeho služieb ako jeho elitní bojovníci. Táto hodnosť sa voľakedy v dávnych časoch Atlantídy spájala s ideálmi rytierstva, kódexom správania dokonalého zdvorilého bojovníka. V tomto zmysle bola priznávaná bojovníkom na koni osobitná prestíž. Rytieri boli vynikajúci bojovníci a veľmi umní a mali dobré spôsoby. Zvyčajne boli známi ako dobre vzdelaní bojovníci. Usilovali sa o česť a rešpekt svojej krajiny. Neskôr však boli rytieri pod zámienkou obrany boha zneužívaní na boje za záujmy mocných, v križiackych výpravách do Svätej zeme a v mnohých iných svätých vojnách.

Výraz samuraj znamená “Ten, kto slúži”. Rytier má pravidlo “rytierstva“ a samuraj sa riadi prísnym štandardom správania známym ako “Bushido”, čo je “Cesta bojovníka” a pre samurajov má náboženský význam. Roninovia sú samuraji, ktorí nemajú pána. Ich pán ich buď prepustil, alebo stratili jeho priazeň, alebo ich pán zomrel. Z Roninov sa potom stali žoldnieri, alebo platení bodyguardi niektorých zločincov. Takže páchali zločiny, aby prežili. Európsky ekvivalent k japonským Roninom sú potulní rytieri. Túlali sa po svete, aby hľadali bohatstvo, slúžili ako žoldnieri v boji za toho, kto im zaplatil, alebo sa zúčastňovali turnajov, aby zarobili majetok. Niektorí, žiaľ, spáchali zločin, aby získali nejaké rýchle peniaze. Potulní rytieri majú určitú paralelu s Roninmi.

Toľko o rytieroch, je to v niečom podobné Čiernym Rytierom spod Sitna. Je to horná časť astrálnej duše, ktorá keď nemá Ducha, tak má svoj aspekt na úrovni oprorokovanej ON Milosti, v prípade falošných bohov a iných pozemských netvorov, je to ich vlastný aspekt talibánskeho teroristu, ktorý vyžadoval a nútil ľudí k extrémnej čistote a disciplíne, aby ich jeho nízky aspekt za nesplnenie príkazov mohol tyranizovať a trestať. Keďže nemajú ducha, tak im ho nahradí archanjel Uriel, spôsobom jemu vlastným.

Sitnianski Rytieri vynesú spiace energie minulosti ukotvené v podzemí vtedy, keď na to bude čas, keď tyrania svojvôle mocných dosiahne úrovne naplneného pohára. Bude sa to spravodlivou mierou ON týkať všetkých, no najmä tých, ktorí majú karmy najviac a tých, ktorí karmické fragmenty duší vynesú na zemský povrch, na svetlo božie. 

Všetka karma pozemšťanov je svojim spôsobom zapísaná tu v pozemskej sfére. Temné energie za miléniá súženia sú všetky uložené v pamäťovej vrstve Zeme, na mentálnej úrovni, ktorá sa na astrálnej úrovni prejavuje vplyvmi temných energií pevného, či pohyblivého Miesta, ktorého sa týka. Je zároveň vrstvou všetkých bytostí, ktoré v tom boli a sú spolu na Zemi.

Zem a teda Pozemský ON je pamätníkom všetkých neprávostí, ktoré sa tu udiali na ľuďoch a ich dušiach, neprávostí na ON. Opaku ON sa neprávosti netýkajú, pretože opak ON je neprávosť sama osebe. Povestí podobných tej o Rytieroch spod Sitna je viac. Nie je jediná tohto druhu, takéto povesti hovoria v podstate o nárazovom vyvrhnutí karmy, ktorá bola zapustená kotvou zakliatia do Zeme, aby sa prejavila a aby sa tak vytvorila príležitosť na jej očistenie. Archetypálne energie, ktoré boli znečistené Satanom, sa začnú prečisťovať. Budú vrhnuté na tých, ktorí ich znečistili a používali proti iným. Tyrani už nebudú mať chuť, ani možnosti na to, aby tyranizovali normálnych, pretože budú zamestnaní sami sebou a ostatnými nenormálnymi.